Joka kivi on käännettävä!

Orimattilan yrittäjät
Ei koskaan voi tietää mitä nurkan takana odottaa! Kuka uskaltaa olla kurkistamatta sinne, ja jos et kurkista meneekö yöunet? Näitä asioita pohtii varmaan moni yrittäjä ihan tälläkin hetkellä.

Hyvä esimerkki oli tässä keväällä, kun Orimattilan yrittäjien kevätkokous kutsu tuli viestinä.

Minulla ei ole suuria odotuksia asiakkaiden suhteen, kun puhutaan Orimattilasta. Keraplast on ollut hyvä yhteistyökumppani. Aluksi he työllistivät minua, mutta viime vuosina asia on ollut toisin päin.

Myös Le-Met oy ja Studio AnttiE on yhteistyö kumppaita.

Siispä hyvin pienin odotuksin ilmoittauduin kevätkokoukseen ja yhtä pienin odotuksin sinne sitten menin. Puolet porukasta edusti yrityksiä, jotka tunsin, mutta oli se toinen puoli, mikä oli ihan outoa minulle. Orimattilahan on toki kasvanut kuntaliitoksien takia. Pirjo-Liisa Virtanen puheenjohtajana toivotti tervetulleeksi, ja aloitimme kokouksen perinteikkäällä ja hyvin toimivalla esittäytymisellä.

Olipa Orimattilassa mielenkiintoisia yrityksiä! Täällähän tehdään melkein mitä tahansa. Olin todella hämmästynyt. Kuuntelin tarkkaan kaikkien esittelyt, ja kun tuli minun vuoro esittäytyä, niin tartuin edellä kuuleviin asioihin ja heitin onkea veteen tietyille edellä esittäytyneille yrityksille. Nyt minulla on kaksi asiakasyritystä enemmän ja ne on Orimattilasta. Hiomapojat Oy ja Ketolan Metalli!